2021-03-23 07:48:49• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Nem vállalhatsz mindenért te felelősséget

Napi horoszkóp március 23-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint csak olyan dolgokkal érdemes ma foglalkoznod, amelyek megfelelnek hosszú távú céljaidnak is. Különben félő, hogy erőid szétforgácsolódnak, ennek meg az a következménye, hogy napjaid semmibe tűnnek. Egy kivétel van: az érzelemmel átélt pillanat, azt ki ne hagyd!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma nyugodtabb napra számíthatsz, mint amilyenekben részed volt az utóbbi időben. Van azonban egy személy, aki még most is ki tud téged hozni a béketűrésből. A legjobb, ha inkább kerülöd a társaságát. Tartsd magad távol tőle!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Kételyeid támadhatnak ma egy néhány nappal ezelőtt hozott döntésed helyességével kapcsolatban. Talán úgy gondolod, másképp kellett volna cselekedned. Az ítélettel azért még várj néhány napig. Lehet, hogy a jövő téged igazol.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Furcsa érzések kavaroghatnak benned a mai napon. Egy régi ismerősöd valahogy másként kezd el viselkedni veled. Első ijedtségedben talán túl durván reagálsz. Ne neheztelj, tavasz van, áradnak az életenergiák. Vedd inkább bóknak a dolgot.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma végre újra a régi önmagad leszel: vidám, kiegyensúlyozott, és ezzel másokat is jókedvre derítesz. A varázslat, mint mindig, most is működik: egy mosollyal gyógyírt hozhatsz a lelkekre.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Valaki a te tanácsodat kéri, ám, amiben kikérik a véleményedet, egy másik jó ismerősödet is érinti. Ha nem akarod, hogy bármelyik fél is megharagudjon, inkább tartsd magad távol az ügytől. Nem vállalhatsz mindenért te felelősséget.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A  Hold a nap nagy részében még a Rák jegyében van. Ez feszültté tesz, és kicsit bizonytalanná, főleg az érzések terén. Higgy az első benyomásaidnak, azok az igaziak!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ma felülkerekedhet benned a rámenősebb éned. Néha valóban ez a helyes stratégia, de az emberi kapcsolatok talán többet jelentenek puszta stratégiánál. Ha kemény is vagy, legyél nagyon udvarias, és gyakorold a nagylelkűséget is!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Nagyon precíz vagy mostanában, ami a munkát illeti, és szokásos nagyvonalúságoddal ellentétben most ezt másoktól is elvárod. Végre! Ne lepődj meg, ha némelyek erre haraggal reagálnak. Legyél türelmes, de ne engedj az ellenállóknak!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Érzelmi téren kedvező fordulatra számíthatsz: szeretsz és viszontszeretnek. Persze a dinamizmus egyetlen kapcsolatodból sem hiányozhat, és ez némileg zavarba ejtő lehet a számodra. Ha nem akarsz birtokolni, akkor sok jóban lesz részed.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Hold a Rák jegyében jár. Fontos esemény történhet a testvéred, vagy egy rokonod, ismerősöd életében. Akár rossz, akár jó hír az, amit kap, ne felejtsd el kivenni a részed az illető öröméből, bánatából. Mindenképp éreztesd vele, hogy számíthat rád.


Halak: II. 19. - III. 20.

Ideje abbahagynod az álmodozást, szundikálást! A napok, és a változó világ eseményei elrohannak melletted. Ha nem vagy résen, hamarosan úgy érezheted magadat, mint aki fényévekre van az eseményektől. Ébredj fel!

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: